En målare i Hässleholm och Sölvesborg

Torgny Perssons Måleri

En målare i Hässleholm och Sölvesborg

Du som är intresserad av att få hjälp av kompetenta och erfarna målare antingen i Hässleholm eller Sölvesborg har verkligen kommit till rätt företag. Vår målerifirma har varit involverad i de flesta typer av måleriuppdrag. Vi arbetar med alla märkesledande produkter. Vi som arbetar här på firman har en omfattande rutin och säkerhet. Vi försöker alltid att bli bättre och mer rutinerade. Detta gör att man alltid kan vara säker på att få professionell hjälp av pålitlig personal, när man anlitar oss på Torgny Perssons Måleri.

Alla får hjälp!

Vår affärsidé här på Torgny Perssons Måleri är att alltid hjälpa alla som ber oss om hjälp inom målning och dylik verksamhet. Vi hjälper med andra ord såväl privatpersoner, som företag och bostadsrättsföreningar med flera. Det har ingen som helst betydelse, huruvida man är i behov av hjälp med ett litet eller ett stort uppdrag heller. Det kan även vara bra att känna till, att vår firma, Torgny Perssons Måleri, alltid tar de uppdrag som inkommer i kronologisk ordning. Ingen blir missgynnad och ingen blir heller specialbehandlad. Detta är en princip, som vi aldrig någonsin ruckar på.

Vi målar med omsorg!

När våra målare tar sig an ett uppdrag, så görs det alltid med största noggrannhet och omsorg. Fokus ligger alltid på att försöka att åstadkomma ett så kvalitativt och estetiskt så tilltalande resultat som möjligt. Alla våra uppdrag genomförs efter kundens behov, förutsättningar och önskemål. Ingen kund skall någonsin känna att vi inte har gjort allt för honom eller henne. Vi hoppas att kunna hjälpa dig så snart som möjligt. Alla privatpersoner kan självfallet nyttja ROT-avdraget. Kom ihåg att våra målare gör allt för dig.